Logo SCH1Nu alle transfer-rookwolken zijn opgetrokken is de selectie van de Geel Zwarten uit Harmelen definitief bekend. Er verlaten zeven spelers de selectie van SCH. Nathan Spaan vertrekt naar…

Alphense Boys en Dustin van Doorn keert terug naar De Meern. Boy Voorwerk stopt met voetbal evenals Frank Donkersloot. Wijnand de Koning en Sander Tervoort gaan het rustiger aan doen in het tweede en Joey van Bemmel stapt over naar de zaterdag.

Er komt ook zeven man versterking. Verdediger Jevgenij Gromov (25) komt over van eersteklasser Roda uit Leusden. Verdediger Freek van Driel (26) komt over van eersteklasser Sportlust. Aanvaller Stan de Groot (19) komt over van Woerden. De talentvolle middenvelders Oussama Lahri (18) en Amin Saidi (20) komen over van respectievelijk Kampong A1 en eersteklasser Nieuw-Utrecht. Buitenspeler Khalid el Jebli (22) stapt over van Houten. Slechts enkele minuten voor het sluiten van de overschrijftermijn liet ook spits Aubrey Hoogdorp, (21) en enkele jaren geleden nog topscorer van Ajax B1, weten volgend jaar naar SCH te komen.