Logo SCH1 Een trainingsreisje naar Marrakech (Marokko) van de selectie van SCH, samen met 35 man van vv Maarssen, zullen de Harmelenaren niet snel vergeten, want de Geel Zwarten…

wonnen daar de Marrakech-cup. Het was niet alleen feest, want er werd ook nog gewerkt: naast trainingen stond in het Atlasgebergte een teambuildingsessie op het schema.

Daarna was het ‘match-day’, waarbij de eerste en tweede teams van SCH’44, Maarssen en FC Marrakech, streden om de felbegeerde cup. Voor de lunch streden de tweede teams tegen elkaar en ging SCH aan kop door gelijkspel tegen Marrakech en een overwinning van 2-1 op Maarssen.

Na de lunch kwam het hoogste team van SCH tegen Maarssen op voorsprong, maar Maarssen haalde alles uit de kast om een punt veilig te stellen, wat ook lukte. In de afsluitende wedstrijd tegen Marrakech moest het team van René van der Kooij dan ook minimaal gelijkspelen.

Het was even schrikken, toen de goed voetballende thuisploeg op voorsprong kwam. maar SCH wist de achterstand tot één doelpunt te beperken. Toen gebeurde er een klein wondertje. Hugo Peters kwam, zag en overwon. Met drie wonderschone doelpunten liet hij de tegenstander kansloos en kon de Marrakech-cup mee naar Harmelen.

Foto’s: SCH