Bij de eerste competitiewedstrijd van SCH tegen Kamerik was het al snel duidelijk dat de thuisclub een maatje te groot was voor Kamerik. Dat bleek wel uit de 5-0 waar de Harmelenaren niet eens veel moeite hoefde te doen.

De wedstrijd kon nog niet op het hoofdveld worden gespeeld maar moest uitwijken naar een van de andere velden. Oudgediende Joey van Bemmel was na een paar jaar weer terug bij de geel-zwarten en liet zien dat hij het scoren nog niet is verleerd door twee keer een doelpunt te maken.

Kamerik probeerde aan al het SCH-geweld tegengas te geven, maar moest in SCH haar meerdere erkennen. Dat begon al na dik twintig minuten, toen Dirk Jan Wit de openingstreffer maakte, vijf minuten later gevolgd door een kopbal van Sven van den Bosch.

Lars van der Plank tekende ook voor een doelpunt. Even daarna moest Rick Veenstra van Kamerik het veld verlaten met een zware enkelblessure.

Trainer Renato Dijksterhuis, ook weer terug op het oude nest, zegt in het AD dat SCH er voor moet waken om niet gemakzuchtig te worden, want niet alle wedstrijden zullen zo gemakkelijk worden gewonnen als die tegen Kamerik.

Foto: Website Kamerik – Kamerik-doelman Jelle van Schaik met een stijlvolle redding