Logo SCH1 SCH’44 vertrok zondag naar Naarden om de strijd aan te binden met het nog ongeslagen NVC. SCH speelde een sterke eerste helft waarin het de eerste 45 minuten…

domineerde, na een kwartier terecht beloond met de 0-1 voorsprong uit een mooie kopbal van Dennis de Bree. De ploeg uit Harmelen bleef het spel maken. Heel zuur was het dat Kristiaan van Vliet al heel snel geblesseerd moest afhaken.

Na rust onderschepte de ingevallen Dion de Lange een lange pass en wilde die bal terugkoppen naar de SCH-keeper. Echter hij miste de bal en viel op zijn arm. De scheids zag dit goed, de vrije trap was dan ook terecht. Maar tot ieders verbazing, geeft de scheidsrechter Dion vervolgens een rode kaart! Met als uitleg dat hij hiermee de tegenstander van een scoringskans beroofde!

Hoe zuur was het dat deze vrije trap er vervolgens ook nog invloog. SCH met 1-1 en met tien man. Nog zuurder werd het toen Ivo Roest geel kreeg voor een duel met een aanvaller waarbij beiden vielen. Opnieuw een dubieuze vrije trap en wederom werd deze op dezelfde wijze binnengeschoten. De 3-1 kwam voort uit een verkeerde terugspeelbal van Mitch Maas die onderschept werd.

Foto’s: PR