Logo SCH44 Natuurlijk, Vriendenschaar uit, is geen eenvoudige wedstrijd. De thuisclub is moeilijk te verslaan op het “verouderde kunstgras”, daarnaast is men bezig aan een…

goede serie en doet de thuisclub nog mee om de tweede periodetitel. Ook SCH doet nog mee, dus een zege was dan ook welkom.

De bezoekers begonnen zeer stroef, men mistte overtuiging en Vriendenschaar was veel feller. Op ongelukkige wijze kwam via een van richting veranderde vrije trap de 1-0 tot stand. Daarna begon het bij SCH wat meer te draaien. Dit resulteerde in één grote kans voor Hugo Peters maar helaas ontbrak de scherpte.

In de tweede helft trok SCH het goede spel door. Met nog twintig minuten spelen was het dan eindelijk raak. Een mooie combinatie werd door Dennis de Bree gepromoveerd tot de verdiende gelijkmaker: 1-1.

Daarna was het wachten op de 1-2. Een schot van Lahri werd echter van de doellijn gegleden en Mitch Maas probeerde een lob die te kort was. Vlak voor tijd kwam SCH nog goed weg, maar de spits van Vriendenschaar stond buitenspel, waardoor het doelpunt terecht werd afgekeurd.

Foto’s: website SCH