Logo SCH1 Na een mooi eerbetoon aan de onlangs overleden voorzitter Gert Jan de Vos, moest SCH zondag aan de bak tegen het Utrechtse Elinkwijk. SCH’44 had meer balbezit…

speelde verzorgd voetbal, maar er was meer nodig tegen het goed spelende Elinkwijk. Een dekkingsfout bij een vrije trap waar wel/geen buitenspel aan vooraf ging zorgde voor de 0-1. SCH schroefde het tempo wat op, maar kwam toch op een de 0-2 achterstand door zwak uitverdedigen. Dat de thuisclub voor de rust daarna de aansluitingstreffer niet maakte mag deels op naam komen van de sterke goalie van de bezoekers maar ook op pech en het afkeuren van een zuivere goal wegens buitenspel.

In de tweede helft hoopten de geel-zwarten de inhaalrace te kunnen beginnen. SCH drukte meer door maar de Utrechters bleven gevaarlijker en wisten uiteindelijk met een snelle uitval de 0-3 te maken. Ondanks het doelpunt van Mitch Maas kwam de overwinning van Elinkwijk niet meer in gevaar. De Utrechters gingen met de winst naar huis en SCH kon haar wonden likken: ze zijn van de eerste plaats op de ranglijst af en hun ongeslagen status kwijt.

Foto’s: website SCH