In de aanloop naar de tweede seizoenshelft speelde SCH’44 een oefenwedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande. De geel zwarte formatie uit Harmelen staan momenteel op…

een gedeelte vierde plaats.
Al in de eerste minuut kon Giovanni Nicolaas de bal gemakkelijk achter doelman Koning schieten en dat deed hij vier minuten later nog eens: 0-2. Een mooie start voor SCH. Hierna herpakte de thuisploeg zich en kreeg enkele prima mogelijkheden wat terug te doen, echter zonder direct resultaat o.a. dankzij twee keer ingrijpen van doelman Mansveld.

In de 17e minuut halveerde de thuisclub de achterstand tot 1-2. Na bijna een half uur kwam de stand weer gelijk door een fraaie treffer van de ’s-Gravenzander Broos: 2-2. Voor SCH was Pengel nog kansrijk, maar zag zijn inzet door doelman Koning gestopt.

In de tweede helft hadden Harmelenaren niet veel meer in te brengen. Vier minuten na rust omzeilden de gastheren de buitenspelval en maakte het beheerst af: 3-2. Een half uur voor het einde zorgde spits Koeleman voor de 4-2 stand. De vijfde treffer kwam voort uit een voorzet vanaf de rechterkant en daarmee bleef de overwinning in het Westland.

Foto: SC ‘s-Gravenzande

sch22