Logo SCH44Na door AGB weer met beide benen op de grond te zijn gezet moesten de voetballers van SCH’44 uit Harmelen zondag naar V.V.IJ. in IJsselstein om weer aan het zelfvertrouwen…

te werken. Binnen vijf minuten moest de scheidsrechter geel trekken, waar een andere kleur wellicht ook niet had misstaan, voor SCH-aanvoerder Sander Tervoort die een grove overtreding maakte.

V.V.IJ. had goed geluisterd naar een interview met SCH-trainer Rene van der Kooij. Van der Kooij gaf aan dat zijn ploeg problemen heeft met ploegen die hoog druk zetten. V.V.IJ. bleef dit het grootste gedeelte van de eerste helft doen. Het was V.V.IJ. dat met een voorsprong de rust opzocht. Giorgio Moolenbeek speelde zich prachtig vrij op de rand van de 16 meter, legde de bal nog één keer goed om de bal vervolgens met veel gevoel over doelman Nick Mansveld te stiften.

Na de rust liet SCH zien waarom het de eerste periode in de wacht wist te slepen en ambities heeft om een stapje hoger te maken. Het zette echter allemaal geen zoden aan de dijk. Volgens de begeleiding van SCH na afloop had de ploeg nog een uur kunnen spelen zonder tot scoren te komen.