Logo SCH44 De tweede periodetitel en de ranglijst, het draaide nog ergens om. Dan verwacht je dat een team, vooral verdedigend niets aan het toeval over laat. Echter, door gemakzucht…

van de thuisclub kwam het Utrechtse PVC aan de punten. SCH was lekker aan het combineren, maar uit een vrije trap ver van de goal, letten twee SCH-spelers even niet op, waardoor de PVC-spits de lachende derde werd. Het veldspel van SCH was aardig, maar er werden te weinig kansen gecreëerd.

In de tweede helft kwam er voorin meer ruimte en de kansen namen toe, maar opnieuw vanwege de bekende gemakzucht was iedereen foetsie en kon de spits ruim vanaf eigen helft alleen op de keeper afgaan: 2-0. Een mooie steekpass van Jevgeny Gromov naar Mitch Maas liet de 1-2 op het bord verschijnen.

Dat gaf SCH weer vertrouwen. Domper was de tweede gele kaart voor Mitch Maas en mocht de thuisclub met tien man verder. Ondanks dat was SCH beter, maar toen de derde fout zich aandiende (een koppende PVC-aanvaller tussen drie SCH-ers in) werd het onmogelijk. Toch maakte Sjoerd Vlasman de 2-3 in de 76e minuut. Ondanks diverse miraculeuze situaties bleef de stand zo.

Foto’s: Website SCH’44