Vooral in de eerste helft was het genieten van wat SCH tegen Vleutense buurman PVCV liet zien. De Harmelense formatie vond elkaar in een hoog tempo en ….

in de vijfde minuut was het al raak. Dion de Lange kopte binnen na een voorzet van Giovanni Nicolaas. En als PVCV dan een keer de bal had wist SCH overal op het veld zo goed druk te zetten dat de spelers van de thuisclub geen tijd hadden om juiste keuzes te maken.

Toen Oussama Lahri de 0-2 op schitterende wijze binnen krulde was dit een juiste afspiegeling van de verhoudingen. Saillant detail was dat Mitch Maas, volgend seizoen hoofdtrainer van PVCV, in de 38e minuut de grootste kans van de wedstrijd kreeg.

In de tweede helft regeerde de angst bij PVCV, daardoor werd de wedstrijd saaier. SCH wist de wedstrijd volledig te controleren en de Vleutenaren probeerde alleen tegen te houden. Even daarna wist Mitch Maas, uitgerekend hij, de 0-3 te maken en daarmee was de wedstrijd gespeeld. SCH werd wat slordiger, dat resulteerde de 1-3 in de 92e minuut.

De stand op de ranglijst veranderde voor beide teams niet. SCH’44 blijft vierde, PVCV laatste.