Logo SCH44De voetballers van DSOV uit Vijfhuizen kwamen zondag in Harmelen tegen de verwachting in fel uit de startblokken tegen SCH’44. Binnen één minuut wisten zij met druk geven de bal te…

veroveren en de één op één tegen Nick goed te verzilveren: 0-1. Na ruim een kwartier viel de gelijkmaker door Nathan Spaan. De combinatie zo rond de 25e minuut was achteraf gezien misschien wel het hoogtepunt van deze wedstrijd. Erwin van der Klis mocht van een meter of 15 de bal in het lege doel werken. Ook de 3-1 werd gemaakt door Nathan.

De tweede helft werd sensationeel. Na twee minuten schoot Nathan zijn derde van de middag schitterend in, en eigenlijk was dit het startsein van een mooie voorstelling. Uiteindelijk stopte de score bij 9-1. DSOV moest uiteindelijk de laatste minuten ook nog met 10 man volmaken i.v.m. een rode kaart.

SCH wilde door een hoge uitslag weer op plaats één staan die recht geeft op de eerste periode. Nu was het aan Abcoude om een misstapje (gelijkspel) te maken waardoor we nu niet vier maar drie ploegen aan kop hebben, nu in het voordeel van SCH’44 met het beste doelgemiddelde.