Logo SCH44Na het zeer geslaagde trainingskamp in Marrakesh werd bij SCH de focus gericht op de komende voortzetting van de competitie. Trainer RenĂ© van der Kooij spaart zijn mannen niet…

en laat drie oefenwedstrijden tegen eerste klassers spelen.

De eerste wedstrijd was tegen CSW uit Wilnis dat in de eerste klasse in de middenmoot staat. Het was een boeiende wedstrijd waarbij de thuisclub, ondanks diverse positiewisselingen, liet zien dat het vertoonde voetbalspel gewoonweg leuk was om naar te kijken. Dat werd echter niet meteen beloond met een paar doelpunten.

Na deze zeer sterke fase van de Harmelenaren werd CSW wakker en kreeg ineens, ondanks dat SCH vaak en langdurig balbezit had, legio kansen. Desondanks bleef de stand tot de rust op 0-0 staan. Na de wisseling van speelhelft ging SCH gewoon op dezelfde wijze door. De dominant spelende Oussama Lahri brak de ban en maakte het eerste doelpunt.

Een vrije trap voor CSW maakte de stand gelijk uit een vrije trap, maar opnieuw Lahri zorgde voor de 2-1. Mitch Maas scoorde vervolgens na een actie van Khalid El Jebli de 3-1. Het antwoord hierop van CSW was de 3-2 en daarmee bleef SCH de winnaar van deze oefenpot.