Logo De MeernIn De Meern kwam zondag Quick’20 uit Oldenzaal op bezoek, voor de thuisclub de mogelijkheid om van die hatelijke nul punten af te komen. Quick stond slechts één plaatsje hoger.

Vier minuten na de start kreeg De Meern al een grote kans, maar de bal vloog over het doel. Nog wat kansen volgden plus een aantal corners, echter zonder het gewenste resultaat. In de twintigste minuut knalde Kesly den Haag, na een mooie actie de bal op de lat en een stief kwartiertje later stond de keeper in de weg bij een schot van Rick Hauwert.

Ongewijzigde teams in de tweede helft. In de 53e minuut kreeg Quick ’20 een grote kans, maar gelukkig voor De Meern was het schot te slap. Even later nam Rick Hauwert, na een mooie actie van Hakan Yasar, het speeltuig in één keer op zijn pantoffel, maar daar was weer die keeper.

Vlak voor tijd kwam De Meern nog twee keer flink in de problemen, maar twee prachtige reddingen van Joey Swanink waren tevens de redding voor De Meern, na – volgens vele toeschouwers – een draak van een wedstrijd.