Logo MontfoortZo efficiënt als Montfoort voetbalde tegen Sliedrecht, zo slordig ging de ploeg van Aart Jan van Boksel zaterdag om met de geboden kansen tegen het Houtense Delta Sports’95.

Al meteen probeerde Montfoort druk te zetten en dat leverde een goede kans op, maar de bal ging voor langs. De daaruit volgende hoekschop ging hoog over.

Na ruim een half uur spelen nam topscoorder Eddy Vorm de 1-0 voor zijn rekening. In plaats van door te drukken liet de thuisploeg de kansen aan zich voorbij gaan en vlak voor rust lepelde Lennaert Dubbeldam de bal over de te ver uit zijn doel staande keeper heen, waardoor de ploegen op gelijke hoogte kwamen.

Na rust leek Montfoort even aan te zetten, maar dat was slechts van korte duur. Delta Sports daarentegen compenseerde gebrek aan kwaliteit met inzet, waarbij men soms op het randje speelde. Montfoort creëerde in het verdere verloop van de tweede helft nog wel kansen, maar verdere doelpunten bleven uit.

Met dit gelijke spel schoten beide ploegen niet veel op en is het voor Montfoort zaak de komende wedstrijden zonder verdere schade door te komen en zich helemaal te richten op de nacompetitie.