Logo voetbal tegen kanker 2 Afgelopen zaterdag werd bij de voetbalvereniging Sportlust het jaarlijkse “Hans Jongerius Voetbal tegen Kanker” toernooi. Onder prachtige weersomstandigheden…

gingen alle voetballers natuurlijk voor de fel begeerde VTK bokaal. Aam het eind van de voetbalrit kwamen de mannen van vv Zwammerdam dit jaar als winnaar uit de bus.

Voor de kinderen was er ook vertier met schminken, springkussens en stormbanen en na de wedstrijden was het tijd voor de derde helft, draaide het rad van Fortuin en was er een Superverloting met prachtige prijzen.

Het belangrijkste van de deze dag was het inzamelen van geld voor de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van prof. dr. Casper van Eijck. De Stichting Voetbal tegen Kanker heeft geld in het afgelopen jaar ingezameld door sponsoring, donaties en de organisatie van een benefietavond.

Aan het einde van de dag kon de organisatie vol trots een cheque met het bedrag van ruim 84.000 euro overhandigen aan de Stichting Casper Support. Professor van Eijck was zeer verheugd dat zijn stichting het geldbedrag kreeg aangeboden door één van de organisatoren van VTK. Hans van der Vlist.

Foto’s: Arie Verhagen