Logo SDO VerzuimVitaal Het is gebruikelijk dat de Kamerikse korfbalclub SDO/Verzuimvitaal met de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar het goede doel steunt. Dit jaar was de actie gekoppeld aan de…

tweede thuiswedstrijd, de kraker tegen OVVO/de Kroon. De actie was georganiseerd door Luuk Eberwijn en Eddi Arends, die met het Kalsbeek College en World Servants met veertig leerlingen naar Ghana gaan, om daar een school te bouwen en de lokale bevolking te helpen ontwikkelen.

De actie verschuiven naar de wedstrijd tegen OVVO bleek een goede zet geweest te zijn. De Schulenburch zat tjokvol. Fort Oranje was met grote getalen aanwezig en de blauw-witten uit Maarssen hadden ook een flink aantal supporters meegenomen. De gehele entree die iedereen betaalde, ging naar World Servants Ghana. Ook het geld van de lotenverkoop ging volledig naar Ghana.

Het werd een topavond. SDO won nipt met een geweldige, spannende en enerverende wedstrijd. Het feest was ontzettend druk. Maar wat voor Luuk en Eddi het belangrijkst was, is dat World Servants Ghana méér dan 850 euro heeft opgehaald. Een geweldig bedrag!