Logo Linschoten Wetende dat elk punt hard nodig is tegen directe degradatie startte Linschoten zéér fel tegen BSC’68, de nummer drie van de ranglijst. Al binnen een minuut kreeg…

Vincent van Eijk, na een indrukwekkende rush, de mogelijkheid om de score te openen. Ook de aanval liet zich niet onbetuigd, maar zij wisten het net niet te vinden. Jesper Kleiweg was de verdediging van de Benthuizers vaak te snel af, maar het vizier en overzicht was niet voldoende om het thuispubliek te doen laten juichen. BSC’68 had dus de nodige problemen, maar wisten wel op voorsprong te komen door een makkelijk gegeven penalty.

Scheidsrechter Turk zag als enige een overtreding in een duel tussen Nick de Langen en z’n tegenstander, die zich binnen de zestien theatraal liet vallen. Routinier Bram Borst kon vlak voor de rust niet verder (hamstring) en werd vervangen door Jonathan Antonio. De topscorer was direct gevaarlijk, maar de goalie van BSC’68 dook de bal stijlvol uit de hoek.

Na de thee bleef Linschoten drukken, maar BSC’68 gooide met een fraaie counter het duel in het slot. Linschoten scoorde nog wel met vijf minuten op de klok de aansluitingstreffer (Vahid Demirbas), maar kon in de resterende tijd weinig uitrichten.

Foto: Floris van Bodegom
Vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd scoort Vahid Demirbas de aansluitingstreffer voor vv Linschoten
11 linschoten