Logo SDO Door de lastige uitwedstrijd bij Die Haghe te winnen, is SDO/Blijwerkt nog één winstpartij verwijdert van de titel in de overgangsklasse. Bij Die Haghe was het…

spel van de Kamerikers moeizaam, maar na een punt achterstand bij rust, wist SDO toch op karakter de wedstrijd binnen te slepen in de tweede helft. De eindstand van 11-13 was dan ook terecht.

Het was heet in Den Haag deze zaterdagmiddag. Daarnaast was er ook een warme wind aanwezig, waardoor het niet gemakkelijk schieten was. Na een snelle tussenstand van 3-3 was het gedaan. Bij 7-6 werd de koele kleedkamer opgezocht.

SDO kwam na rust goed uit de kleedkamer. Mark Meijers scoorde de 7-8 en was het initiatief weer aan de Kamerikse kant. Helaas kon SDO niet doordrukken, terwijl ook Die Haghe kon geen vuist maken. De wedstrijd ging naar  een bedenkelijk niveau, waarbij vooral spanning de overhand nam. Die Haghe probeerde te forceren, waar Hilbert van Koerten via een doorloopbal dankbaar gebruik van maakte en de eindstand op 11-13 bracht.

Volgende week zaterdag om half vier op sportpark Mijzijde wacht de kampioenswedstrijd tegen KVA. Bij winst heeft SDO na de eerder gehaalde zaaltitel de dubbel te pakken.

Foto: Kevin den Otter
Marc Meijers scoorde voor SDO tegen Die Haghe
sdo