Logo SDO Waar het zonnetje heerlijk scheen, waren de spelers van SDO/BlijWerkt minder zonnig gestemd. Opnieuw werd er verloren en ditmaal was Avanti uit Pijnacker de…

bovenliggende partij.

SDO schoot niet goed uit de startblokken en kwam met 0-2 achter door twee snelle doorloopballen. Toch wist men de rug te rechten en kwam de Kamerikse ploeg voor met 5-4. Dit was meteen ook de laatste voorsprong die er gepakt werd. Avanti raakte niet in paniek en scoorde drie keer op rij. Dit zorgde ervoor dat de kleedkamers opgezocht konden worden met een stand van 5-7.

Waar het SDO vorige week lukte om vlammend uit de kleedkamer te komen en een achterstand van zes doelpunten bijna wist weg te werken, lukte dat ditmaal niet. Maar het verschil van twee doelpunten liep alleen maar verder op, van 6-8 werd het 7-10. Tevergeefs werd geprobeerd om verschil te maken door de inbreng van drie andere spelers, maar dit had niet het gewenste effect. Waar SDO nog driemaal wist te scoren, deed Avanti dat duidelijk beter door zes keer de korf te vinden. Dit bracht een eindstand van 10-16 op het scorebord.

Foto’s: Anno Visser