Logo SDO Na twee mindere wedstrijden, won SDO/Blijwerkt de uitwedstrijd tegen KCR in Ridderkerk. De wedstrijd begon later vanwege hevige regen. Het veld stond blank tijdens de rust…

van de wedstrijd tussen de reserv- teams van beide clubs. Nadat er gedweild was en het minder heftig ging regenen kon die wedstrijd hervat worden. Tijdens de wedstrijd tussen de standaardteams van SDO en KCR was het droog en scheen regelmatig de zon.

Ondanks het mooie weer begonnen de Kamerikers slap aan de wedstrijd en stond er al snel een 2-0 achterstand maar SDO knokte zich terug in de wedstrijd en stond er al snel weer een gelijke stand op het scorebord.

Er werd over meerdere schijven aangevallen en dit zorgde er voor dat SDO moeilijker te verdedigen was dan in voorgaande wedstrijden en vergrootte voorde rust het gaatje met één doelpunt erbij en werd gerust met een 10-13 tussenstand.

SDO kwam goed uit de rust. Er werd met scherp geschoten en de voorsprong werd alsmaar vergroot. Al vrij snel stond er een 10-19 tussenstand op het bord. Naast dat bezoekers aanvallend met scherp schoten werd er verdedigend meer druk gegeven en kwam KCR moeilijk tot scoren. SDO bleef door gaan met doelpunten maken en liep steeds verder uit. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 15-33 eindstand.

Foto PR:
Robin van Vliet legt succesvol aan voor SDO/Blijwerkt tegen KCR
sdo