Logo SDO SDO/Blijwerkt startte scherp en binnen no time stond er een 6-2 tussenstand op het scorebord. Scores hierbij kwamen met name van de mannenkant, maar ook…

Kim van Leeuwen scoorde mee. De Dordse inbreng op dat moment was minimaal. Alleen bij momenten dat de thuisploeg de concentratie verloor wist Oranje Wit het af te straffen.

SDO denderde al snel door naar 10-4 en was het verzet eigenlijk op dat moment al gebroken. Het beslissende gaatje was geslagen en wisten beide ploegen wie er ging winnen. De eerste helft liep gelijkwaardig uit en bij 12-7 werd er gerust.

Belangrijk was het om in de tweede helft gelijk geconcentreerd te beginnen en niet te verslappen. daar gaven de Kamerikers gehoor aan. Helaas had het vak van Kim van Leeuwen moeite om het spel op een goed niveau te houden.

Dico Beijeman kwam nog even binnen de lijnen om wat extra elan aan te brengen. Dit had kortstondig effect en hij scoorde dan ook de 21-15 met nog 10 minuten te gaan. Daarna zakte het niveau weer enigszins weg en ook de spanning was er niet. Zo floot de scheidsrechter van dienst af bij een 22-18 eindstand.

Foto’s: Anno Visser