De Kamerikse korfbalclub SDO/Fiable startte  de competitieseizoen met een thuiswedstrijd tegen ONDO dat vorig jaar nog met 17-10 won van SDO.

Bij het door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable waren er weinig verandering ten opzichte van vorig seizoen. Al meteen ging Bob van der Weide van start met een een doorloopbal. Luka van der Vliet maakte even later de 2-0.  Daarna werd het stuivertje wisselen: danwel scoorde SDO/Fiable en dan weer ONDO. Na verschillende doelpunten van Nathan Marck en Kenneth de Ronde scoorde ook Jesper van der Vliet die was ingevallen voor de geblesseerde Hilbert van Koerten. SDO/Fiable kon met een 6-5 voorsprong rusten. 

Na de rust scoorde Aimee Hoogeveen de 7-5. ONDO kon nog een keer reageren, maar daarna liep SDO/Fiable uit naar een 12-6 voorsprong. ONDO kwam lastig tot kansen. SDO/Fiable haalde een hoger schotpercentage. Jesper van der Vliet werd er uitgehaald en Mark Meijers kwam in de ploeg.  Het laatste kwartier wist ONDO de korf nog een keer te vinden en daarna scoorde SDO/Fiable weer 3x op rij. Beide ploegen wisten in de laatste vijf minuten nog een paar doelpunten te maken en zo werd er afgefloten bij een 17-10 eindstand.