Logo SDOHet is SDO/Blijwerkt niet gelukt om te stunten tegen een van de titelfavorieten in de hoofdklasse B. Op een druilerige namiddag in het Zeeuwse vissersdorp Arnemuiden was het TOP dat…

in de eerste helft het verschil al maakte. Bij rust was het 14-9. De eindstand werd uiteindelijk 23-17.

SDO wist van tevoren dat het moeilijk zou worden tegen TOP. Met verdedigende bluf werd geprobeerd vroeg druk te zetten op de schutters van TOP. Dit kwam echter niet uit de verf. Na twee aanvallen keek SDO al tegen een 2-0 achterstand aan. En na acht minuten was het gaatje van vier doelpunten al gemaakt (6-2). Maar het team uit Kamerik liet zich niet gek maken bleef goed zoeken naar de kansen en het gat werd niet groter.

Na een vlammende speech van coach Jesper Oele groeide het vertrouwen dat er misschien toch nog wel wat te halen viel. Intussen hield het op met zachtjes regenen en TOP leek weinig trek te hebben in de tweede helft. Van die houding wist SDO te profiteren door de score terug te brengen naar 14-11. Over en weer werden vervolgens legio kansen gemist waardoor het spannend bleef. Helaas lukte het de Kamerikers niet om dichterbij te komen. De rest van de wedstrijd bleef voor de neutrale supporter amusant om naar te kijken, maar de spanning was eraf. En viel het doek bij 24-17.