Logo SDO Op een zonnige zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd SDO/Blijwerkt tegen KCR op het programma. Helaas was de uitslag voor de Kamerikers minder zonnig.

De gasten gingen met een ruime overwinning naar huis.

In de vorige ontmoetingen tegen de Ridderkerkerss won SDO, maar zaterdag was dit anders. In een wedstrijd waarin, zeker in de eerste helft, door beide ploegen, bijzonder weinig werd gescoord stond KCR met rust 3-6 voor. De tweede helft werd er in eerste instantie ook weinig gescoord, maar dit veranderde in het laatste kwartier.

SDO kwam na rust eerst op een 3-8 achterstand en het leek een afstraffing te worden. Maar de Kamerikse ploeg kreeg het ineens op de heupen en door scores van met name Gerhard Gouderjaan kwam de thuisploeg terug tot twee verschil 8-10.

Helaas kon SDO dit niet volhouden en begon KCR ook weer te scoren. Bij de bezoekers was dat vooral door Mark van der Schelling, die als invaller in het veld kwam.

Toen ook andere spelers gingen scoren liep KCR weer uit. SDO kreeg nog twee strafworpen waardoor de stand iets dragelijker werd, maar stond er toch een 12-17 nederlaag op het scorebord

Foto’s: Anno Visser