Logo SDO Traditioneel haalt SDO/Blijwerkt bij de eerste thuiswedstrijd van het eerste team in het nieuwe jaar geld op voor een goed doel. Dit jaar is gekozen om het goede doel…

te koppelen aan de RopaRun. Bijna een jaar geleden is SDO haar ere-lid Cora Burggraaf verloren aan de gevolgen van kanker.

Cora was jarenlang de motor en het hart van SDO. Haar verlies heeft een grote leegte achtergelaten bij de Kamerikse korfbalvereniging. Ze heeft daar zo’n beetje alle functies bekleed en bijna alle korfballertjes zijn ooit bij haar bij de welpen begonnen. Daarnaast was zij voor iedereen een klankbord en vaak ook vertrouweling.

Op 20 januari zal zoveel mogelijk geld opgehaald worden door diverse activiteiten in de Schulenburch. Vanaf half tien kunnen alle 3 t/m 7-jarigen hier terecht voor een Kidsochtend, met o.a. spelletjes, een mini-RopaRun en een springkussen, inclusief een pannenkoek! De toegang is vier euro.

Tijdens wedstrijden wordt er aan goalsponsoring gedaan. Verder worden er hapjes en drankjes verkocht door de familie. Ook RopaRun-teamleden zijn als vrijwilliger aanwezig. Bij de wedstrijd van het eerste team  is er een verloting, middellijnschieten en zal vooraf worden stilgestaan bij het overlijden van Cora.

Foto: SDO
Cora Burggraaf bij haar korfballertjes
sdo