Logo SDOHoofdtrainer Jesper Oele zal ook volgend jaar aan het roer staan bij het eerste team van SDO/Blijwerkt. De jonge, succesvolle trainer zal voor het derde opeenvolgende jaar voor…

de groep staan. De groep gaat nog steeds vooruit en er is ook een goede match met de vereniging, waar Oele middenin staat.

Momenteel is de ploeg in de zaalcompetitie volop in de race voor promotie naar de hoofdklasse. De ploeg staat bovenaan met één punt voorsprong op Swift Middelburg en nog één wedstrijd te gaan. Ook op het veld staat SDO bovenaan en ligt dus ook daar is de ploeg op kampioenskoers voor de hervatting in april.

Ook Ivan Roozenbeek, trainer van het tweede team, heeft zijn contract verlengd. Spelersgroep en TC zijn zeer te spreken over Roozenbeek, die in zijn eerste seizoen een sterke indruk achterlaat.

Hij geeft de jonge groep veel houvast en de prestaties zijn dan ook goed. Zowel in het zaal als op het veld is het tweede team op weg naar handhaving. De samenwerking met Oele is uitstekend, beide trainers vullen en voelen elkaar goed aan.