Logo SDO In de eerste helft waar SDO/Blijwerkt vanaf het begin steeds de voorsprong te pakken had, ging het toch onnodig rusten met een achterstand 11-9. In de tweede…

helft liep de thuisploeg te snel naar een grotere voorsprong en het Kamerikse team kon niet aanhaken. Hierdoor werd uiteindelijk een grotere nederlaag werd geleden dan nodig was met 25-18.

In de eerste helft pakte de bedachte tactiek in eerste instantie goed uit en stond SDO steeds op voorsprong. Langzaamaan kregen de Arnemuiders de wedstrijd in handen en pakte de thuisploeg een voorsprong en gaf dit niet meer uit handen: ruststand 11-9.

Helaas was het begin van deel twee van de voorstelling voor de thuisploeg en kon TOP makkelijker tot scoren kwam. Hierdoor werd het gat te groot om de wedstrijd net zoals in de eerste helft spannend te maken.

Elke keer als er een kleine kans was om op vier doelpunten verschil te komen schoot TOP de hoop meteen weer weg. Hierdoor werd er met een verschil van zeven goals afgefloten door de goed leidende scheidsrechter Den Ouden bij een stand van 25-18.

Foto: SDO/Blijwerkt
De ploeg wordt toegesproken door de coach
sdo