Logo SDOSDO/Blijwerkt is in Middelburg tegen de tweede verliespartij opgelopen van deze competitie. Swift was te sterk en won de wedstrijd met 26-23. Na een spannende wedstrijd waar…

het in eerste instantie gelijk op ging trok Swift in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe. De bezoekers uit Kamerik waren niet bij machte om bij te schakelen en trokken aan het kortste eind.

SDO startte aanvallend goed, maar werden er te veel kansen gemist. Hierdoor nam Swift een voorsprong. Deze voorsprong gaven de Zeeuwen uiteindelijk niet meer weg en bij rust en stond er 14-11 op het scorebord.

De tweede helft gaf een ander spelbeeld dan de eerste helft, waar in de eerste helft nog kon worden aangehaakt door SDO, pakte Swift een grotere voorsprong. Uiteindelijk keken de Kamerikers zelfs tegen een achterstand van zes doelpunten aan.

Dit werd uiteindelijk terug gebracht naar twee doelpunten verschil, waarna Swift er weer vier verschil van maakte. SDOhaalde echter niet het niveau wat nodig was om van Swift te winnen. De thuisploeg speelde daarentegen een goede wedstrijd waardoor de eindstand van 26-23 op het bord kwam en SDO zonder punten naar Kamerik kon en naar een derde plek zakt.