Logo SDO Na de wedstrijd vorige week stond de hele afgelopen weken in het teken van de uitwedstrijd tegen Tweemaal Zes. SDO/Blijwerkt moest winnen om van de laatste plek…

af te komen en begon in deze belangrijke wedstrijd dramatisch aan de wedstrijd.

De ploeg zette alle zeilen bij om de schade beperkt te houden en kwam na een 3-0 achterstand terug naar een 5-6 voorsprong. Hierna ging het echter mis. Tweemaal Zes was feller en scherper en maakte dankbaar gebruik van de ruimte die SDO/Blijwerkt gaf onder en rond de korf. Tweemaal Zes liep uit naar een 14-8 tussenstand met rust.

Na rust was er een heel ander spelbeeld. SDO kwam fel de kleedkamer uit en verkleinde de voorsprong meteen naar twee punten: 14-12. Er ontwikkelde zich een spannende wedstrijd waarin de bezoekers de tweede helft aanzienlijk beter was dan de eerste helft. Helaas voor de Kamerikers bleef het wisselvallig. Goede momenten werden afgewisseld met mindere momenten waarvan Tweemaal Zes van kon profiteren. Pas in de laatste tien minuten kwam SDO dichterbij. Met nog twee minuten te spelen stond er een 20-19 tussenstand op het scorebord, maar daar bleef het bij.

Foto: Kevin den Otter
Bouke van Koerten scoorde als invaller twee keer
sdo