Logo SDO Het vlaggenschip van SDO won de thuiswedstrijd van Rust Roest uit Eindhoven. Na een stroeve start waarna weinig werd gescoord zette SDO in de tweede helft aanvallend…

een tandje bij en kwam uiteindelijk de eindstand op het formulier van 29-23.

SDO had moeite met scoren en zo stond er na en kwartier spelen een 4-3 tussenstand op het scorebord. Het was voor de supporters daarmee een saaie helft om te zien. SDO wist aanvallend geen een vuist te maken, maar verdedigend ging het wel. Ondanks het matige spelniveau, werd de ploeg luidruchtig aangemoedigd. Gelukkig wist de thuisploeg een tandje bij te schakelen en stond het bij rust 12-8.

De tweede helft gaf gelukkig een iets ander beeld. SDO had na de thee aanzienlijk minder moeite om de gele korf te vinden. Toch maakte Rust Roest na de rust het eerste doelpunt en verkleinde zo de marge. Hierna sloeg SDO echter een gat dat opliep tot tien doelpunten en deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Veel goede kansen echter werden gemist, maar gelukkig had dit geen consequenties en bleef er een gat van zes doelpunten staan. Er werd in de laatste fase van de wedstrijd om en om gescoord en uiteindelijk werd er afgefloten bij een 29-23 eindstand.

Foto’s: Anno Visser