Logo Sportlust Omdat Sportlust in zijn laatste thuiswedstrijd tegen een nederlaag aanliep, verspeelde het zijn kansen op de nacompetitie. Delta Sport uit Vlaardingen won in…

Woerden met 3-1 en daarmee is het seizoen van Sportlust ten einde gekomen. De ploeg van trainer Wim van ’t Westeinde zal hierdoor ook volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse. Het is jammer dat Sportlust zich niet voldoende kon tonen om te vechten voor de laatste kans, het maakte een povere indruk, aan de andere kant stond een vrijuit spelend Delta Sport en de ploeg van Ton Pattinama won zeer terecht de wedstrijd.

De eerste helft liet duidelijk zien dat Delta Sport vrijuit speelde, het was de ploeg met het meeste balbezit en Sportlust had de handen vol aan het tegenhouden. Dat lukte tot minuut 35: 1-0.

In het begin van de tweede helft liet Sportlust dan zien dat het toch voor de overwinning wilde gaan en Mitch v.d. Vlist een strafschop onberispelijk binnen schoot. Maar even later schoot Delta Sport zich – eveneens vanaf elf meter – wederom op voorsprong. Dat Delta Sport via spits v.d. Vaart in de 93e minuut de 1-3 liet aantekenen was slechts voor de statistiek, de wedstrijd was toen al gespeeld.

Foto’s: Henk Wit