Met de komst van Mark Veerman (CVV de Jodan Boys) en Frank Veelenturf (Alphia) is de selectie voor seizoen 2021-2022 rond. Buiten het vertrek van Moussa Kalissa (Aarlanderveen) en Hidde Postma (stopt i.v.m. studie) is de selectie nagenoeg compleet gebleven. Daarnaast kan de selectie van CVC Reeuwijk ook bouwen op een zeer sterke A1 selectie komend seizoen.

Ondanks, of misschien wel dankzij corona hebben er zowel in bij het 1e en 2e nagenoeg geen mutaties plaatsgevonden. Tevens is de gehele staf intact gebleven.

CVC Voorzitter, Luuk Kwast: “over de kwaliteit en de samenstelling van de selectie zijn we erg tevreden. Met de komst van Mark Veerman zijn we uiteraard ook zeer verheugd. Zijn kwaliteiten en ervaring zullen zeker van pas gaan komen dit seizoen. Daarnaast is het mooi en belangrijk dat ervaren krachten als Norbert en Joep van Keulen, Kevin van den Heuvel en Aksel Koopman behouden zijn gebleven.

Dat is belangrijk voor een dorpsclub als CVC Reeuwijk, omdat we twee jaar geleden toch een aantal talentvolle jongens van buitenaf hebben moeten inpassen om de selectie compleet te krijgen en het niveau op peil te houden, maar we wel onze Reeuwijkse identiteit willen blijven behouden. Tot slot ben ik blij dat een aantal talentvolle jeugdspelers in de voorbereiding mee gaat draaien. De jeugd zien we tenslotte als het fundament van de club en op termijn zullen deze jongens de basis van het eerste elftal moeten gaan vormen.”

Hoofdtrainer, Boris van Es: “Ik ben erg blij met de selectie die we nu hebben. Alle voorwaarden om te presteren zijn aanwezig; we hebben een goed uitgebalanceerde selectie, een prima staff, mooie accommodatie en een ambitieus bestuur. Alle lichten staan op groen en promoveren is dan ook ons enige doel waar we alles aan zullen doen!”