Logo Voetbal 3De selectie van Sportlust ’46 begint achter de schermen enigszins vorm te krijgen. Van de huidige selectie hebben Fabian van Jaarsveld, Nick Verhagen, Mike Verhagen, Glenn Geefshuysen…

Thijs Noordsij, Rory van Gulik, Robin Demeijer, Kevin Blonk, Lars van der Plank en Mitch van der Vlist toegezegd om ook volgend seizoen de rood-witte kleuren te verdedigen. Vanuit de eigen jeugd stroomt in ieder geval Joep van der Weide door.

Nieuwe spelers die hebben toegezegd zijn: De 26-jarige alleskunner Martijn Jansen, die over komt van De Jodan Boys, evenals doelman Michael de Leeuw van ARC. Ook verwelkomen de Rood-witten Cas Knoester, een 22-jarige middenvelder en afkomstig van Rijnsburgse Boys en Remco de Rijk, een 31-jarige aanvaller en afkomstig van Montfoort. De Rijk, voorheen spelend bij Unio en Tonegido, maakte acht jaar lang de opmars mee van De Jodan Boys.

Het meest in het oog springend is wel de komst van Zakaria Issarti, een 23-jarige middenvelder/aanvaller, die overkomt van de Utrechtse 3e divisionist Hercules. Issarti, afkomstig uit Woerden, speelde behalve al eerder voor Sportlust, ook voor CSW (Wilnis) en SC Woerden en zal komend seizoen zijn kunsten bij Sportlust vertonen.