Logo SCH1Tot 15 juni 2018 konden spelers zich overschrijven naar een nieuwe club. Enkele dagen voor deze datum liet Giovanni Nicolaas van VV De Meern weten ook graag naar SCH’44 te…

willen komen, in navolging van zijn maatjes Steve Blokland en Tom van der Linden Eerder al waren Raoul Pengel van SV Nieuw-Utrecht, Luciano Poeketi van Vreeswijk en Mats Bosma van Hercules toegevoegd aan de selectie.

Door de degradatie hebben veel spelers van VV De Meern besloten om elders te gaan voetballen waarvan er drie naar SCH’44 gaan. Uiteraard niet leuk voor VV De Meern.

Het is wellicht even wennen voor clubs in de regio dat het voor talentvolle spelers steeds meer een interessante optie is om in het geel-zwart in Harmelen te spelen. Zeker na de realisatie van het nieuwe paviljoen, de goede sfeer en het aantrekkelijke voetbal van zowel Zondag 1 als Zondag 2.

De KNVB heeft in ieder geval aangegeven dat amateur voetballers zelf mogen bepalen waar zij spelen. Zes spelers van SCH zijn om diverse redenen gestopt bij SCH. Bij de nieuwe aanwas zitten drie aanvallers: Pengel, Poeketi en Nicolaas en drie verdedigers: Van der Linden, Blokland en Bosma.