Logo SportlustDe selectie voor het komende seizoen voor zaterdag eerste klasser Sportlust ‘46 is rond. Op de valreep van de transferdeadline hebben de roodwitten zich nog versterkt met Wadi Ouirzane…

van het Utrechtse Hercules en die komt dan ook ploeggenoot Zakaria Issarti weer tegen, die al in een eerder stadium te kennen heeft gegeven de overstap van Hercules naar Sportlust te maken. Behalve deze twee nieuwelingen kan trainer Win van ‘t Westeinde ook beschikken over Martijn Jansen (Jodan Boys), Cas Knoester (Rijnsburgse Boys, onzeker door blessure), Michael de Leeuw (ARC), Remco de Rijk (VV Montfoort), Moussa Kalisse (FC Zoetermeer) en Rick Wils (WDS).

Daar staat tegenover dat de roerganger van de ambitieuze zaterdagclub afscheid heeft genomen van Thabiso van Zeijl (Argon), Sercan Kurdal (SteDoCo), Aimen Saïd (SV Nootdorp,) Mike Koenders (nog niet bekend), Freek van Driel (SCH ’44), Lars Smits (stopt), Sjoerd van den Bovenkamp en Jorn Uittenbogaard (gaan lager voetballen), Twan Schimmel (vv Lopik)en Stef Hoogveldt (NiTA).