Logo Volleybal VTCMet nog een week te gaan voor competitiestart, stond de eerste serieuze test op het programma voor de dames van Aircoheat VTC Woerden: de eerste voorronde om het nationale…

volleybalbeker toernooi in Barneveld.

In sporthal de Meerwaarde waren SSS Barneveld, VC WIK uit Groot-Ammers en Thor uit Bergambacht de tegenstanders. Tegen SSS werd gestart en ondanks goed spel waren de dames van VTC Woerden nog net niet scherp genoeg om een overwinning te noteren. De eerste wedstrijd ging met 2-0 (25-23,25-22) naar Barneveld.

Daarna stond Thor op het programma, een tegenstander die ook in de competitie bij VTC is ingedeeld. Het team van de nieuwe trainer Mark Derksen startte fel en met goede servicedruk en verzorgde passes konden de dames een 2-0 winst binnenhalen.

De derde wedstrijd tegen WIK werd te ontspannen begonnen. Kansen werden niet direct verzilverd en WIK kon langzaam beter in de wedstrijd komen. Een smalle selectie speelde ook parten aangezien maar op twee posities een wissel voorhanden was. Een krap 2-0 verlies was mede daarvan het resultaat en betekende voor VTC ook het einde aan het bekertoernooi voor dit seizoen.