Logo Bowls Voor de Woerdense bowlsspelers en -speelsters zit het winterseizoen erop. Ook dit jaar is deze periode afgesloten met een intern toernooi voor duo’s, dat afgelopen…

donderdag in Sporthal De Schulenburch in Kamerik plaatsvond.

Deze duo’s werden samengesteld op basis van de uitslag van het laatste onderlinge wintertoernooi. De winnaar hiervan werd gekoppeld aan de nummer laatst; de nummer twee aan de voorlaatste, enzovoort. Uiteindelijk waren er twaalf koppels ingeschreven, die allemaal vier wedstrijden speelden.

Er was veel spanning en pas in de laatste speelronde begon het duidelijk te worden welk duo de beste kansen op de overwinning had. Het koppel Dik Severs en Kees v.d. Waaij slaagden er in hun vier wedstrijden te winnen en lieten daarmee de duo’s Punt/Tacx en v.d. Heuvel/De Jonge achter zich.

Onder het genot van een gezellig drankje werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van het toernooi en aan Geert de Jonge, die de tweede wintercompetitie gewonnen had. Tevens werd afscheid genomen van de 94-jarige Gerrit van Esch, die het na zo’n 30 jaar bowls spelen nu wat rustiger aan wil gaan doen.

Foto’s: Bowlsgroep Woerden
Bowls is ook secuur meten
bowls1

 

Onder: Afscheid van de 94-jarige Gerrit van Esch
bowls