Logo Polsstokbond Holland Deze week tekenden directeur Willy Hanssen van De Samenwerking en voorzitter van de Polsstokbond Holland Erik Bos een sponsorovereenkomst. Met deze…

overeenkomst verbindt de coöperatieve krachtvoerleverancier zich voor vijf jaar aan het wedstrijdshirt van de ruim 150 Hollandse springers. Beide partijen zien deze samenwerking vol enthousiasme tegemoet, zeker als het gaat om de toevoeging van de campagne ‘Een sprong vooruit’.

Hierin willen topspringer Jaco de Groot en coach Sander van Vliet, beide melkveehouders, hun doelen uit de sport delen met de leden (de veehouders) van De Samenwerking.

De nieuwe shirts zijn in de loop van dit seizoen beschikbaar. Hierdoor komt De Samenwerking, al jaren een van de belangrijke sponsoren van de Polsstokbond Holland, nóg prominenter in beeld. De shirts voor de klassementleiders zullen de gele kleur van het bedrijf gaan dragen.

Hiermee ziet de Polsstokbond Holland een lang gekoesterde wens in vervulling gaan; na meer dan vijftien jaar is er weer een shirtsponsor gevonden.

Foto’s: Polsstokbond Holland