Logo Singelpolo Afgelopen zaterdag organiseerde Zwem en Polo Club Woerden de derde editie van Singelpolo Woerden. In de Woerdense singel speelde verschillende dames- en…

herenteams van binnen en buiten de regio een eendaags waterpolotoernooi.

Met één damespoule en twee heren poules vormt Singelpolo een kleinschalig toernooi dat een goede voorbereiding is op het nieuwe waterpoloseizoen. Waterpolo in het donkere en koude water van de Singel en een stralend zonnetje op de twee velden. is zelfs voor een ervaren waterpoloër een uitdaging.

Vanaf de Snellerbrug en de waterkant aan de Stationsweg maakte de toeschouwers kennis met de spelers en het waterpolospel.

Voorbijgangers bleven hangen om te aanschouwen wat er in het water ging gebeuren. Het toernooi in de Singel was dan ook de ultieme gelegenheid voor het Woerdense publiek om te genieten van deze enerverende sport. Onder leiding van hun nieuwe coach Dennis de Jong wist het damesteam van ZPC Woerden het toernooi te winnen. Bij de heren was WSG Niemo-van Vliet evenals vorig jaar de sterkste. Zij behaalde evenveel punten als de heren van ZPC Woerden, mede door een onderling gelijk spel.

Foto’s: Anno Visser