Logo SiveoSiveo heeft op de Beemd door een 3-1 zege op de rode lantaarndrager weer aansluiting gekregen met de subtop. Overtuigend was het echter niet bij de geel-blauwen. De 1-0 voorsprong bij de rust was zelfs wat geflatteerd, maar in de tweede helft…

werd uiteindelijk wel het verschil gemaakt.

Onder uiterst gure weersomstandigheden pakte Siveo in het eerste kwart nog een licht overwicht. De kansen waren echter beperkt. Linkerspits Luuk Blonk was nog het dichtst bij de openingsgoal maar hij vond de Polsbroekse goalie op zijn weg. Vervolgens was het SPV dat een paar keer gevaarlijk opdook voor keeper Erik Streng.

Terwijl ternauwernood de 0-1 werd voorkomen (na een paar knappe ingrepen van Marc Hageman) opende Luuk Blonk de score. Gerwin Verlaan speelde zijn tegenstander uit en zijn voorzet werd degelijk afgerond: 1-0.

Direct na de thee was het Gerwin Verlaan die de wedstrijd in het slot gooide: 2-0. Het leek voor Siveo het sein om overtuigend door te drukken. Zeker toen al na een kwartier Mike van der Steen afrondde op doorkoppen van Danny Groenendijk: 3-0. Siveo kon de kleumende geel-blauwe aanhang echter niet meer laten juichen. Sterker nog: SPV kwam in de slotfase nog op 3-1.