Logo Siveo Siveo heeft korte metten gemaakt met Moerkapelle. Binnen een uur bereikte het een 8-0 eindstand, mede dankzij een ongekend snelle hattrick van Erik Verlaan.

De wedstrijd kende een erg vertraagde start van ruim een uur omdat scheidsrechter van der Velden uit Alphen a/d Rijn bij de warming-up onwel werd en met de ziekenauto werd afgevoerd. Zijn toestand bleek later stabiel. Zijn – overigens uitstekende – vervanger van Dijk moest daarvoor helemaal uit Vlaardingen komen.

Siveo had de extra voorbereidingstijd kennelijk goed benut, want binnen de minuut was het Gerwin Verlaan die met een prachtige omhaal de score opende: 1-0.

Vervolgens vervolmaakte Erik Verlaan een ongekend snelle hattrick. Tussen de 10e en de 31e minuut tilde hij de stand naar een comfortabele 4-0.Nog voor de thee soleerde vervolgens Luuk Blonk naar een 5-0 ruststand.

Na de rust leek Siveo voortvarend door te gaan. Nadat Mike van der Steen de 6-0 aantekende was het een Moerkapelle-verdediger die zelf de trekker overhaalde naar 7-0. Nog binnen het uur kopte Sjoerd Blonk de 8-0 binnen. Siveo nam duidelijk gas terug en kan zich nu opmaken voor het belangrijke duel op de Beemd tegen Rohda bij De Rijnstreek dat eveneens zegevierde met 8-0.

Foto’s: Ton van Westerop