Logo Siveo Siveo kan nog niet echt zijn draai vinden. Zaterdag moest het – weliswaar met een reeks invallers – in Moordrecht opnieuw genoegen nemen met een gelijkspel (1-1).

En dat gaf ook nu de verhoudingen goed weer.

De wedstrijd kende een spectaculaire start. Binnen een paar minuten kwamen beide teams oog in oog met de goalie. Verschil was dat Moordrecht strandde op goalie Erik Streng en Siveo wel scoorde. Gerwin Verlaan tikte binnen na een fraaie combinatie met broer Erik: 0-1.

Na een klein half uur breidde de toch al omvangrijke blessurelijst bij Siveo uit met linkerspits Luuk Blonk. Direct daarna werd een aanval van de Moordrechters bekroond met een ongelukkige eigen goal van Gertjan Brak: 1-1. Toch leek Siveo weer te gaan rusten met een voorsprong, maar een pegel van Marc Hageman ging via de binnenkant paal toch de goal weer uit.

Na de pauze moest ook spits Erik Verlaan alweer snel geblesseerd afhaken. Hoewel beide teams probeerden te forceren zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk peil. Aan beide zijden ontstonden er nog wel mogelijkheden maar feitelijk verdienden de beide kemphanen ook niet meer dan één punt.

Voor Siveo lijkt het van groot belang dat de blessurelijst de komende weken wat gaat slinken.

Foto’s Eric van den Hoeven