Logo Siveo De Zegvelders startten de wedstrijd overtuigend en domineerden meteen op het middenveld. Al combinerend werden de snelle buitenspelers Gerwin Verlaan en…

Luuk Blonk veelvuldig aan het werk gezet. Vooral Luuk Blonk was een ware kwelgeest voor zijn tegenstander en in de 12e minuut stuitte hij al op de keeper.

Het was gelegenheidsspits Danny Groenendijk die uiteindelijk de ban brak. Floreant werkte een corner niet goed weg en de spits rondde de afgeslagen bal beheerst af (1-0). Toen even later Luuk Blonk weer iedereen te snel af was trok zijn tegenstander aan de noodrem. Rood en een overtalsituatie voor Siveo.

Siveo bleef daardoor nog sterker overheersen en de 0-2 was van grote schoonheid. Vanaf de zijkant van het strafschopgebied krulde Mike van der Steen het leer met grote precisie in de winkelhaak.

Na rust een korte periode van een feller tegenstribbelend Floreant. Een slim uitgelokte penalty leek de aansluitingstreffer op te leveren, maar goalie Erik Streng redde met een fraaie save. Vervolgens besliste Danny Groenendijk op aangeven van Gerwin Verlaan in de 56e minuut de wedstrijd (0-3).

Foto’s: Eric van den Hoeven