Logo Siveo Siveo voetbalde zaterdag in Zegveld tegen het hooggeklasseerde Koudekerk. Beide teams speelden met een reeks van invallers, maar dat bleek voor…

Koudekerk wat eenvoudiger op te vangen dan voor de Zegvelders. De gasten waren in het eerste kwart dominant en creƫerden ook kansen. Het resulteerde in de 15e minuut ook in de openingsgoal: 0-1. Gaandeweg wist Siveo echter meer evenwicht te bewerkstelligen en in de 30e minuut leek het met een fraaie aanval over diverse schijven zelfs op gelijke hoogte te komen. Jurn van den Hoeven speelde handig Frank van der Vaart op rechts vrij en diens afgemeten voorzet bereikte spits Wesley Voorend, wiens inzet echter gepareerd kon worden door de goalie.

Na de pauze drong Siveo nog wat sterker aan en opnieuw was Wesley Voorend dichtbij de gelijkmaker. Toen Kouderkerk echter via een counter de 0-2 kon aantekenen was het voor de geel-blauwen over en uit. In de 93e minuut kwam zelfs de 0-3 nog op het scorebord. Al met al een terechte nederlaag voor Siveo dat zich voor lijfsbehoud inmiddels geheel zal moeten richten op Linschoten dat eveneens verloor.

Foto’s: Dick van den Hoeven