Logo Siveo Siveo is er in het duel tegen CVC Reeuwijk uiteindelijk niet echt meer aan te pas gekomen en werd op eigen veld fors afgetroefd: 1-6. Het wordt daarmee steeds moeilijker om…

degradatie te kunnen ontlopen. Zoals zo vaak kwam Geel-Blauw ook dit keer goed uit de startblokken. Reeuwijk werd met open vizier bestreden en dat leverde een interessant eerst kwart van de wedstrijd op. Met veel kansen aan beide kanten had het zomaar 3-3 kunnen staan. Het was echter de Reeuwijkse aanvoerder Norbert van Keulen die na een half uur een zelf benutte penalty forceerde.

Dezelfde speler vond in de slotseconden van de eerste helft ook de opening naar 0-2. Het bleek de genadeslag voor het team van trainer Herman Verrips. Na ruim een uur konden de Reeuwijkers twee keer achtereen vrij inkoppen waarmee de stand op 0-4 kwam. Even leek de thuisclub zowaar nog in de wedstrijd te komen, toen Stef Kuijer van afstand de 1-4 scoorde en hij direct daarop via een penalty mocht aanleggen voor de 2-4. De bal werd echter knap gepareerd door de Reeuwijkse goalie en liepen de bezoekers door naar 1-6. Omdat ook Linschoten verloor resteert er voor Siveo nog een uiterst dun degradatiekoord.

Foto’s: Dick van den Hoeven