Logo Siveo De voetballers van Siveo uit Zegveld gingen zaterdag op bezoek bij het hooggeklasseerde Koudekerk. Siveo probeerde zich na twee geflatteerde nederlagen duidelijk te herpakken.

Bij het als tweede geklasseerde Koudekerk nam het brutaal het initiatief, hoewel dat niet direct tot kansen leidde. De geel-blauwen incasseerden in die eerste fase echter een domper toen hun snelle rechterspits Gerwin Verlaan geblesseerd naar de kant moest. Daarmee was de Siveo-aanval fors gemankeerd omdat ook spits Stef Kuijer alweer geblesseerd was afgehaakt. Het nam niet weg dat er sprake bleef van een gelijke strijd die op een 0-0 ruststand leek af te koersen. In de laatste seconden kwam Koudekerk echter uit het niets op de 1-0.

Na de pauze zette Siveo nog wat meer aan en kreeg het ook de kans op de gelijkmaker, maar Wesley Voorend tikte net naast. In het laatste kwart bleken de krachten bij de geel-blauwen echter op en zo maakte Koudekerk in de laatste 10 minuten duidelijker het verschil (3-0). Het brengt Siveo nog wat nadrukkelijker in de gevarenzone.

Foto’s Dick van den Hoeven
Kouderkerk 2
Kouderkerk 3
Kouderkerk 4