Logo Voetbal 10 Siveo en WDS hebben in Zegveld een aardig oefenduel afgewerkt. Waar Siveo de eerste helft dicteerde was het na de thee WDS dat de overhand had.

In de eerste fase waren het de geel-blauwen die een wat betere spelopvatting etaleerden. Met heel aardig veldspel werden de Driebruggenaren onder druk gezet. Het resulteerde ook al snel in de openingsgoal van spits Erik Verlaan die eenvoudig kon binnen tikken (1-0). Pas net voor rust kwam WDS meer in de wedstrijd en dat leverde ook bijna meteen de gelijkmaker op. Goalie Eric Streng kreeg echter de hulp van de paal.

Na de pauze werden enkele sterkhouders bij Siveo gewisseld en WDS greep meer het initiatief. Binnen twintig minuten bogen zij de stand ook om naar 1-2, alvorens zij met een eigen doelpunt ook weer voor evenwicht zorgden (2-2). Toch leken de Driebruggenaren vijf minuten voor tijd alsnog de winst te pakken (2-3).

Terwijl de correct leidende referee Jan de Kruijf de blessuretijd inleidde tastten enkele WDS-verdedigers volledig mis op een afzwaaier van Lucas Vermeij. Het bracht alsnog de terechte remise tot stand (3-3).

Foto’s Dick van den Hoeven