Logo Siveo Siveo heeft bij de reserves van Ter Leede een leuk laatste bekerduel afgewerkt. Tegen de reserve-hoofdklasser bleven de bezoekers aardig overeind, maar moest…

het uiteindelijk wel met 4-3 buigen.

De geel-blauwen werden in de openingsfase overrompeld door een leuk combinerend Ter Leede. En het was ook al snel raak. De Sassenheimse spits rondde een fraaie aanval koppend af: 1-0. Vervolgens ontplooide zich een attractieve match met volop scoringsmogelijkheden, maar gescoord werd er voor de thee niet meer.

Na de pauze tikte Ter Leede wel heel snel de 2-0 binnen. Siveo leek in de 55e minuut weer aansluiting te krijgen toen Wiljo Fierens er als de kippen bij was om een gekeerd schot van Gerwin Verlaan in het net te werken: 2-1. Siveo ging meer aandringen, maar dat bood Ter Leede juist de ruimte. Dat werd dan ook binnen korte tijd tweemaal afgestraft: 4-1.

Siveo toonde veerkracht en kwam nog heel aardig in de wedstrijd. Eerst was het Jasper de Kruijf die een corner van Mike van der Steen hard binnen schoot (4-2). Vervolgens was het Gerwin Verlaan die een snelle uittrap van de knap keepende Mike Voorend met een fraaie boogbal verzilverde (4-3).

Foto’s: Dick van den Hoeven