Logo SiveoHet Zegveldse Siveo voetbalde zaterdag in Reeuwijk tegen het plaatselijke CVC. Hoewel Siveo na de promotie een paar zeperds heeft opgelopen lijkt dat de moraal nog niet aan…

te tasten. En nadat er ook wel kansen waren geweest voor de Reeuwijkers nam Siveo in de 30e minuut brutaal de leiding. Doortastend optreden van benjamin Luuk Blonk bracht de bal bij Erik Verlaan die bekwaam afrondde: 0-1. Omdat mogelijkheden aan beide kanten onbenut bleven gingen de mannen van coach Herman Verrips met die voorsprong ook de rust in.

Na de pauze startte de thuisclub overdonderend en in de zesde minuut de gelijkmaker al achter goalie Erik Streng: 1-1. De gastheren kregen wel een overwicht maar Siveo bleef met de snelle buitenspelers Erik Verlaan en Luuk Blonk gevaarlijk in de counter.

Zo’n kwartier voor tijd leek dat voor de geel-blauwen zelfs tot een nieuwe voorsprong te leiden maar de vrijgespeelde spits Perry Bunnik knalde over het Reeuwijkse doel. Kort daarop was het aan de andere kant wel raak en in de laatste minuten viel zelfs de definitieve beslissing: 3-1. Ondanks het kranige Zegveldse verzet wel een verdiende zege voor de hooggeklasseerde Reeuwijkers.