Siveo heeft ook in het tweede bekerduel het onderspit moeten delven. Het liet WDS teveel afstand nemen (3-0) om in de slotfase nog op gelijke hoogte te komen. Het bleef bij een terechte 3-2 zege voor de Driebruggenaren.

WDS startte met meer overtuiging, hoewel dat in de openingsfase nog niet tot kansen leidde. Er was een – overigens fraaie – counter voor nodig om de thuisclub in de 23e minuut op voorsprong te brengen: 1-0.

Nog geen minuut later was er bijna weer evenwicht toen Wesley Voorend uit een knappe voortzetting van Martijn Verlaan op de lat kopte. Na een afgekeurde goal van de geel-blauwen lukte het Luuk Bregman vlak voor de thee ook net niet om Siveo op gelijke hoogte te brengen. Van grote afstand mikte hij enkele centimeters boven de deklat.

Na de pauze liet Siveo zich snel verrassen. Binnen enkele minuten liep WDS naar 3-0. Pas na ruim een uur was het eindelijk raak voor de Zegvelders. Het was Wesley Voorend die uit een vrije trap van Luuk Bregman netjes binnen kopte: 3-1.

Het werd nog spannend toen vervolgens in de 85e minuut Luuk Bregman op aangeven van aanvoerder Sjoerd Blonk knap de aansluitingstreffer scoorde: 3-2, maar daar bleef het echter bij.

Foto’s: Ton van Westerop